Hoe weet ik of ik veilig kan betalen via jullie?

Drogisterij.net zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verstuurd door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om jouw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en je bank- of creditcardgegevens - gecodeerd verstuurd via een beveiligde server. Zodoende zijn alle bank-, creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem.

Je herkent de beveiling door het slotje wat (vaak) rechts onderin de browser verschijnt. Ook zie je een internetadres dat begint met https://

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen