Waarom kan ik geen bestelling plaatsen?

Wat vervelend dat het niet lukt om een bestelling bij ons te plaatsen. Wellicht zit er een kleine storing in de internet browser en wil dit wel lukken via een andere internet browser zoals Google Chrome. Wij zullen dit in ieder geval doorgeven aan onze ICT afdeling zodat zij dit voor ons kunnen controleren. Graag horen we van je welke pc, tablet of smartphone je gebruikt? Ook wil het wel eens helpen om even 5 minuten te wachten en het daarna opnieuw te proberen.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen